Головна » 2020 » Грудень » 22 » Онлайн урок: «Технологія приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї»
11:19
Онлайн урок: «Технологія приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї»
Онлайн урок:
«Технологія приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї»
15 грудня 2020 року для здобувачів освіти Біловодського професійного аграрного ліцею на платформі ZOOM майстром виробничого навчання Квач С.Є. був проведений онлайн урок: «Технологія приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї». Майбутнім кухарям було показано технологію приготування котлетної маси, формування таких напівфабрикатів, як котлети, биточки, шніцель. Запропоновано приготувати котлетну масу з м’яса вдома та сформувати і запанірувати напівфабрикати.
Урок був проведений в рамках обласного конкурсу - челенджу «Урок може бути таким…»
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Контакти...
Контакти:
Біловодський професійний аграрний
ліцей Луганської області
вул. Аграрна, 36
смт. Біловодськ
Луганська область, 92800
(06466) 2-02-93
е-mail: Belovodskiy_litsey@i.ua